Nejtilvirus.dk tog sine spæde stik i April 2016, efter mere end to års forberedelse og evaluering af danskernes behov for antivirus programmer med tilhørende kundesupport og sikker færden på nettet, gik Nejtilvirus.dk i luften den 2. Januar 2019. Vores mission er at værne om din sikkerhed og trivsel uden du bemærker det. Vores logo er en pingvin, der har en næsten kegleformet kropsform, hovedet er lille med et sammentrykt, spidst, lidt kroget næb. 

 

Ligesom pingvinens fjerdragt består af små fjer, der danner et tæt dække og kan modstå kulde, frost og ekstreme temperaturer, behøver de ikke som andre fugle ”at puste sig op”og du behøver heller ikke at være på vagt eller frygte ubudne gæster på dine enheder, Med Nej til Virus prisvindende software kan du føle dig sikker overfor fjendtlige angreb og holde dig såvel, som dine enheder skadesfri og fri for virus, således består vores software også af flere lag og ugennemtrængelig beskyttelse til gavn for vores kunder. 

 

Endvidere hjælper vi dig med ”holde styr på varmen sikkerheden” med eventuelle computer problemer, installationer af programmer, printere mv. såfremt du har dette behov og har til valgt det i vores ydelser. 

Vi er 100% drevet af præcision og ønsket om at alle skal kunne færdes sikkert på nettet, uden frygt for virus og uden frygt for at blive hacket, uanset hvor meget du browser nettet og hvor du browser. 

 

Vores logo bærer et skjold, et antivirus skjold der både afviser og afskrækker fjender i mere end en forstand.

Du er velkommen til at besøge Nejtilvirus.dk på linkedin eller Facebook. 

 

Firma information

Nej Til Virus ApS · 

Kronprinsessegade 18 ·

1306 København K ·

CVR 40115323 ·

Telefon +45 42 92 92 21 · 

E-mail: customer@nejtilvirus.com ·

 

Vi svarer på mail henvendelser indenfor 5 dage. 

 

Spørgsmål til dit produkt, kontakt os på hej@nejtilvirus.dk eller kontakt os på telefonen, eller chatten i bunden af højre side “efterlad en besked”.

Nej Til Virus ApS · Kronprinsessegade 18 - 1306 København K – CVR 40115323 – Telefon +45 42 92 92 21 · E-mail: customer@nejtilvirus.com